"Niti jedan čin dobrote,
ma koliko mali,
nikada nije utrošen"

Projekti

sos-djecje-selo-hrvatska-pomaganje-je-uvijek-in

SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Udružimo se, pomozite im i vi u ostvarenju snova, budite dobri duh njihovog djetinjstva i donirajte za bezbrižnije djetinjstvo: http://sos-dsh.hr/hr/donacije.aspx

hero-pomaganje

Centar je ustanova socijalne skrbi čiji je osnivač Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u kojoj se osobe oštećena vida rehabilitiraju po specifičnim programima, a školuju se po programima Ministarstva znanosti i obrazovanja. "Vinko Bek" je ujedno resursni centar za provedbu rehabilitacijskih programa za osobe s oštećenjem vida u cijeloj Hrvatsko.

Mališani iz centra iznenadili su nas Božićnom predstavom. U organizaciji posjeta, sudjelovalu su naši dragi volonteri, dr.Dinko Bagatin i dr. Tomica Bagatin iz Poliklinika Bagatin sa ravnateljicom Centra Ivanom Šalković.

hero-pomaganje
vinko-bek-pomaganje-je-uvijek-in
poliklinika-suvag-pomaganje-je-uvijek-in

Poliklinika SUVAG je zdravstvena ustanova u kojoj se provodi specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita osoba s teškoćama u govornoj komunikaciji. U medicinskoj dijagnostici i rehabilitaciji osoba oštećena sluha i govora (oštećenja sluha,nerazvijen ili nedovoljno razvijen govor, poremećaji glasa i govora) primjenjuju se teorijske postavke, metodski postupcii elektroakustička oprema verbotonalne metode.

Tradicionalno organiziramo darivanje koje razveseli 300tinjak djece iz Poliklinike Za Rehabilitaciju Slusanja I Govora Suvag Zagreb.
Hvala Poliklinika Bagatin i Konzum na kontinuiranoj podršci u ovom projektu.

hero-pomaganje

SVE za NJU udruga žena oboljelih i liječenih od raka pruža psihosocijalni, informacijski i logističku podršku ženama oboljelima od bilo koje vrste raka.

U suradnji sa poliklinikom Bagatin koji su donirali velikodušan iznos od čak 10.000 kn SVE za NJU Udruga žena oboljelih od raka kako bi podržali njihov hvale vrijedan rad.

hero-pomaganje
poliklinika-suvag-pomaganje-je-uvijek-in
radost-darivanja-pomaganje

U suradnji sa Konzumom, pokrenuli smo humanitarnu akciju "Radost darivanja" sklopu koje su darivali igračke djeci u dječjim domovima i različitim ustanovama koje skrbe o djeci širom Hrvatske. Više informacija o humanitarnoj akciji "Radost darivanja"

hero-pomaganje